Milujete léto, posezení s přáteli a dobré jídlo? K tomu nekompromisně patří také grilování. Pokud ještě nemáte úpravy pokrmů na grilu zmáknuté na jedničku, nesmí ve vaší kuchařské sbírce chybět nová kuchařka Česko na grilu. A právě teď můžete zkusit štěstí a tuto knihu plnou receptů a skvělých rad vyhrát. Soutěžit můžete až do 22.8., výherce poté zveřejníme zde v článku a na sociálních sítích. Držíme palce!
Rozpálené grily, slunce nad hlavou a kolem vaši blízcí. Kdo by téhle idylce odolal? My vám ji pomůžeme ještě vylepšit s naší novou kuchařkou Česko na grilu. Najdete v ní desítky receptů z ingrediencí, které jste ještě nevyzkoušeli.
Soutěž o 10 kuchařkek Česko na grilu byla ukončena 22. 8. 2024. Všem soutěžícím děkujeme za účast a gratulujeme k výhře!
Výherci jsou: Aneta Krejsová, Libuše Honzíková, Roman Zerbs, Václav Kučera, Petra Jelínková, Pavla Kapustová, Jaroslav Zeman, Vladimír Klaban, Kateřina Klvaňová a Zdenka Schneidrová
Nečeká vás však jen další kniha o grilování masa, ale návod na přípravu kompletních pokrmů na grilu tak, abyste venku mohli strávit klidně celý den. Pro milovníky grilování jsme připravili soubor receptů, které vás překvapí svojí rozmanitostí a naladí do pohodové atmosféry, jaká ke grilování patří. Vybere si úplně každý, ať už máte rádi masové, vegetariánské nebo třeba sladké úpravy jídel z grilu!
Krkovice, lilek, štrúdl, ryby, burgery nebo třeba i pizza – to vše je tu pohromadě ve více jak stovce receptů. Vy s nimi zabodujete na každé gril párty, vykouzlíte spokojené úsměvy na tvářích strávníků a tím si zajistíte skvělou náladu při setkáních s rodinou i přáteli. A možná si i vysloužíte neoficiální titul grilmaster této sezóny. Inspirujte se vyzkoušenými recepty z televizní show Česko na grilu. Nalistujte příslušnou stránku a… rozpalte grily!
Kromě nových kulinářských tipů v knize najdete i medailonky jednotlivých soutěžících a jejich příběhy. Jak začínali s grilováním? Proč se přihlásili? Jaká byla cesta za vítězstvím a jak jim to klapalo s jejich grilovacím parťákem? To všechno se dozvíte v nové knize Česko na grilu!
A jak tvrdí nestor české gastronomie Zdeněk Pohlreich: Základem dobré grilovačky jsou kvalitní suroviny. My dodáváme, že i skvělá parta. Koho si pozvete tentokrát?
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena