Jemné, nadýchané a doplněné výborným džemem s kousky celých borůvek. Takové jsou lívance, které si dnes připravíme krok za krokem.
Chuť a vůně kynutých lívanců nás přenese do venkovské chalupy, kde nám je servírovala babička. Tyto lívance z kynutého těsta doplníme borůvkovým jamem a zakysanou smetanou.
Dále budeme potřebovat 1 sklenici borůvkového Extra Jamu od Hamé, 1 kelímek zakysané smetany a cukr moučka na poprášení hotových lívanců.
Do vymazaného lívanečníku dáváme malou naběračkou trochu těsta a pečeme z obou stran dozlatova. Takto postupujeme do vyčerpání těsta.
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.