1) Připravíme si následující suroviny
Jedno celé kuře nebo vykoštěný plát kuřecího masa na roládu, chlazenou Mandlovou paštiku Májka, olivy, máslo, koření podle chuti a tvrdý sýr - nejlépe parmazán.
2) Plát vykoštěného kuřecího masa i s kůží naklepeme v místech, kde je maso vyšší.
3) Celý plát masa potřeme Mandlovou paštikou Májka.
4) Olivy nakrájíme na půky a rozprostřeme na maso potřené paštikou.
5) Nakonec přidáme strouhaný parmazán.
6) Roládu při smotávání dobře utahujeme. Pomoci si můžeme provázkem.
7) Připravenou roládu přeneseme na alobal, okořeníme a poklademe plátky másla.
8) Roládu pečeme v předehřáté troubě na 210 °C asi 45 minut. Poté alobal rozděláme, tak aby nezakrýval horní část rolády (pozor abyste se nespálili). Roládu vrátíme do trouby a pečeme dalších 15-25 minut, abychom získali zlatavou barvu a křupavou kůži.
9) Kuřecí roládu s Mandlovou paštikou Májka, olivamy a parmazánem podáváme nejlépe s vařenými brambory, čerstvou zeleninou nebo zelným salátem.
Dobrou chuť vám přeje: Májka Mandlová