Brambory, vejce, balkánský sýr, ořechy a smetana jsou základem receptu na bramborový nákyp. Fotorecept na výborný hlavní chod z pekáčku.
Podle chuti můžeme doplnit šunkou, ale nákyp se obejde i bez ní a pochutnat si tak můžou i vegetariáni.
Uvařené brambory slijeme, necháme vychladnout a oloupeme. Polovinu brambor nakrájíme na hrubší plátky, polovinu nastrouháme na hrubé straně struhadla.
Směs pořádně rozšleháme.
Směs pořádně rozmícháme.
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..