Příběh berounské burgrárny v Gastromapě s Lukášem Hejlíkem

Příběh berounské burgrárny v Gastromapě s Lukášem Hejlíkem

Příběh Restaurace Blackdog se začal psát už v roce 2010 ve stánku na nádraží. Po pár měsících si majitelé mohli dovolit stěhování do 50 metrů čtverečních velkého bistra. První rozhovor s šéfkuchařem, který se objevil v médiích, strhl lavinu návštěvnosti. Lidé čekali na svůj burger před bistrem klidně i hodinu a půl. Sledujte Gastromapu z Berouna.

Video
3572×
Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Lukáš Hejlík cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.

Zdroj: Magazín PROČ NE?!
Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena