Vynikající extra kokosové bonbonky, které si můžete pověsit na vánoční stromeček, ale klidně si je dát jen tak na chuť. Recept je snadný na přípravu.
Na kokosové bonbony si připravíme 150 g moučkového cukru, 200 g bio kokosu, 170 g kokosového oleje, 5 cl rumu, 150 g sušeného kokosového mléka. Na obalení budeme potřebovat 2 balení kvalitní hořké čokolády a lžičku kokosového oleje.
Ořechové, kokosové i s čokoládou: Ty nejlepší recepty na cukroví podle oblíbené suroviny
Každý má rád jiný druh cukroví, někomu vadí ořechy, jinému kokos, někdo miluje čokoládu. Vybrali jsme pro vás 9 známých i méně známých druhů cukroví podle suroviny, které při pečení dáváte přednost.
Co s bílky po pečení cukroví? Spotřebujte je nejen do kokosek!
Při pečení cukroví nám často zbude spousta bílků. Jestli nevíte, jak je použít, dáme vám pár tipů. Bílky se dají užít nejen do dalšího cukroví, ale i k přípravě jiných dezertů - za zkoušku rozhodně stojí bílkový chlebíček nebo luxusní bezé.
autor Jitka Langeová
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena