Gastromapa Lukáše Hejlíka: Zajeďte do Třeboně, kde se narodily kapří hranolky

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Zajeďte do Třeboně, kde se narodily kapří hranolky

Šupina a Šupinka. Tak se jmenuje třeboňská restaurace, kde se narodily kapří hranolky. Další díl Gastromapy vás vezme do restaurace, která se specializuje čistě na sladkovodní ryby.

Video
7873×
Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Lukáš Hejlík cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.

Zdroj: Magazín PROČ NE?!
Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz