Recept na jednoduché řezy, které jsou výborné k odpolední kávě.
Hodnocení
3.4
/ 5 (5x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
Ostatní
Máslo300 g
Rum
Mléko500 ml
Cukr krupice200 g
Granko
Vanilkový pudinkový prášek1 balíček
Kakaové BeBe sušenky2 balíčky
Světlé Bebe sušenky2 balíčky
Postup přípravy
Dle návodu si připravíme vanilkový pudink společně se 100 g cukru. Do horkého pudinku zašleháme zbývající cukr a necháme vychladit. Poté zašleháme máslo a dochutíme rumem. Vznikne tuhý krém.
Vanilkovým krémem promazáváme sušenky a dáváme je střídavě stále za sebou, vyrobíme jakousi nohavici. Krémem nešetříme a zbytkem pomažeme všechny strany. Zebra řezy posypeme grankem a dáme do druhého dne ztuhnout do ledničky.
Zebra řezy s vanilkovým krémem krájíme na šikmo na úhledné řezy.