Filety z pangase vysušíme, aby nepouštěl při pečení vodu, a okořeníme ho z jedné strany kořením na ryby, trošku osolíme, opepříme a položíme do máslem vymazané zapékací mísy tak, aby filety pokryly celé dno. Mírně zakápneme citronem.
Zmraženou čínskou směs rozdrtíme a posypeme jí pangase. Můžeme také posolit. Přidáme nakrájenou žlutou papriku, růžičky brokolice a strouhaný sýr. V hrníčku si rozkvedláme 2 vejce, osolíme, přidáme sušenou bazalku a strouhanku. Směs nesmí být úplně tuhá, ale ani moc tekutá. Touto směsí přelijeme po celé vrstvě pangase se zeleninou a vložíme do trouby. Pečeme na 180 °C cca 45 minut, dokud nebude horní vrstva dozlatova.
Zapečeného pangase se zeleninou podáváme k rýži nebo bramborám na všechny způsoby.