Vepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s červenými fazolemi podáváme s rýží nebo těstovinami.


4.7109x
90 min
14×

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.

Na oleji necháme rozškvařit slaninu. Potom přidáme cibuli a česnek. Necháme zesklovatět a vmícháme nakrájené vepřové maso, které orestujeme dorůžova, okořeníme paprikou a osolíme. Zmírníme oheň a pod pokličkou podusíme. Jakmile maso pustí šťávu, podlijeme ho vývarem a udusíme doměkka. Do měkkého guláše vmícháme rajčatový protlak, drcený rozmarýn a sójovou omáčku. Povaříme asi 5 minut a vmícháme fazole. Prohřejeme a podle chuti osolíme.

Vepřový guláš s fazolemi podáváme s rýží a zdobíme bylinkami.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový guláš s fazolemi

Zpět na recept