Recept na závitky z vepřové kýty, plněné slaninou, ochucené francouzskou hořčicí a dušené na žampionech. Pokrm servírujeme jako hlavní chod a výborně chutná s dušenou rýží.
300-400 ml | vývar |
1 ks | cibule |
10 ks | žampiony |
4 plátky | anglická slanina |
4 plátky | vepřová kýta á 150 g |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
0.5 lžičky | drcený kmín |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
1 lžička | máslo |
2-3 lžíce | sádlo |
francouzská hořčice | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena