Víkendové pečení: 5 nápadů, jak připravit božské vepřové
Vepřové dokáže být neodolatelně šťavnaté, křupavé i jemné zároveň - navíc bez velké námahy. Božskou vepřovou zvládne každý i ten, kdo nestojí v kuchyni příliš často. Potřeba nejsou žádné velké složitosti. Stačí trocha času, chuť a láska k vepřovému.
Houbová omáčka, po které se budou talíře blýskat. Jak na omáčku z hub pod maso i na těstoviny?
Voňavá, sytá a typicky česká – houbová omáčka má v domácí kuchyni výsadní místo. Uvaříme si tu klasickou smetanovou krok za krokem, prozradíme, jaké houby použít a jak z omáčky udělat parádní jídlo, ať už ji podáváte s knedlíkem, masem nebo těstovinami.
Autor:Kaelyn Knížová


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena