Vepřové plátky omyjeme pod tekoucí vodou, dobře naklepeme na tenké plátky a okraje nařízneme, aby se nám při pečení maso nezkroutilo. Papriku očistíme a nakrájíme na kostičky, rajče oloupeme, zbavíme středu a tvrdší část nakrájíme na kostičky. Hrášek scedíme.
Vepřové osolíme, opepříme po obou stranách a posypeme trochou šafránu. Prudce osmahneme, vsypeme zeleninu a podlijeme trochou vody nebo vývaru. Přidáme i sójovou omáčku. Pod pokličkou necháme asi 10 minut podusit.
Vepřové plátky se zeleninou navrstvíme do zapékací misky, posypeme grilovacím kořením a na každý plátek masa dáme smotanou šunku versailles (můžeme nahradit velkým plátkem slaniny).
Vepřové plátky na zelenině necháme zapékat asi 15 minut na funkci gril.
Vepřové plátky na zelenině podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.