Plátky masa rozklepeme do šířky, osolíme je a opepříme. Párky, vejce, sýr a okurky nasekáme najemno. Náplň rozdělíme na plátky masa. Hrubou kuchyňskou nití maso stáhneme do tvaru měšců. Cibuli oloupeme a nasekáme.
V kastrolu rozpálíme máslo s olejem. Vsypeme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Vmícháme papriku, necháme krátce zpěnit a zalijeme vroucí vodou. Přidáme masové měšce a dusíme pod poklicí, až změknou. Během dušení měšce obracíme.
Měkké měšce vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku a zaprášíme ji moukou. Krátce ji osmahneme a zalijeme trochou vody. Šťávu rozšleháme, ochutíme kečupem a krátce povaříme. Z vepřových měšců odstraníme nitě, prohřejeme je v omáčce a můžeme podávat.
Vepřové měšce podáváme s vařenými brambory a přeléváme je omáčkou. Ihned podáváme.