Vepřové maso s kyselými okurkami

Recept z vepřového. Maso v omáčce s kyselými okurkami podáváme nejlépe s knedlíkem.


5.03x
90 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a potom nakrájíme na silnější nudle. Za stálého míchání opečeme maso na sádle. Osolíme, opepříme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme. Pro dochucení přidáme hořčici a podusíme.

Maso s cibulí zahustíme nasucho osmahnutou moukou, přidáme kyselé okurky nakrájené na plátky a povaříme. Nakonec přidáme kyselou smetanu a drobně nakrájenou pažitku, krátce prohřejeme.

Vepřové maso s kyselými okurkami podáváme s knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso s kyselými okurkami

Zpět na recept