Nejdříve si připravíme bešamel. Do hrnce dáme máslo a necháme ho rozpustit. Vmícháme mouku, orestujeme. Dáme ale pozor, aby se jíška nepřipálila a nezhnědla. Odstavíme, vlijeme mléko a důkladně promícháme. Přidáme špetku soli, muškátového oříšku a dáme zpět vařit. Vaříme na mírném ohni asi 15 minut, občas promícháme. Podle potřeby přidáme mléko, ale bešamel by měl být hustší.
Do misky dáme tvaroh, přidáme půl sklenky teplé vody, ochutíme solí a dobře promícháme. Ovčí sýr a parmazán vmícháme do bešamelu.
Do vymazaného pekáčku nebo zapékací misky položíme lasagne. Na ně dáme část tvarohu, bešamel a posypeme tymiánem. Okořeníme bílým pepřem a dáme opět vrstvu lasagní. Vše opakujeme. Nakonec dáme vrstvu bešamelu sypanou tymiánem.
Tvarohové lasagne pečeme při 160 °C asi 60 minut. Barva by měla být zlatavá a lasagne akorát. Tvarohové lasagne ihned podáváme.