Recept na tuňákovou pomazánku, která je nejlepší na čerstvý chléb.
Hodnocení
4.9
/ 5 (9x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
3x
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Citronová šťáva
Tabasco
Mletý černý pepř
Ostatní
Majonéza2 lžíce
Tuňák1 plechovka
Ricotta1 kelímek
Dijonská hořčice1 lžíce
Na ozdobu
Kapary2 ks
Jarní cibulka2 ks
Postup přípravy
Smícháme tuňáka, ricottu, majonézu a hořčici. Přidáme pár kapek tabasca a citronovou šťávu. Tuňákovou pomazánku okořeníme a vyšleháme šlehačem.
Tuňákovou pomazánku s ricottou podáváme na čerstvém chlebu a sypeme nakrájenými kapary a cibulkou.