Recept na chuťově zajímavý oběd nebo večeři v asijském stylu.
Hodnocení
4.6
/ 5 (12x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Podle chuti
Česnek
Zázvor
Koření Čína
Kari koření
Sójová omáčka
Podle potřeby
Olej
Ostatní
Vývar2 a 1/2 dl
Tofu2 ks
Rýžové nudle500 g
Čínská zeleninová směs350 g
Postup přípravy
Do misky dáme tofu a namočíme do sójové omáčky.
Zázvor a česnek oloupeme a nakrájíme.
Zázvor a česnek osmažíme na pánvi, přidáme tofu a chvíli smažíme. Přidáme směs čínské zeleniny a krátce orestujeme, aby se zelenina nerozvařila. Vše smícháme a přidáme trochu vývaru, zamícháme a dáme z plotny.
Do hrnce dáme vařit rýžové nudle (mohou být i vaječné) a scedíme.
Nalijeme do nich zbytek vývaru, promícháme a spojíme se zeleninou a tofu.
Rýžové nudle s tofu ihned podáváme na stůl k jídlu.