Rajčatový salát s jarní cibulkou a balsamikovou zálivkou je osvěžující a chutný pokrm, který se skvěle hodí jako příloha k masu nebo jako samostatný lehký pokrm. Kombinace šťavnatých rajčat a jarní cibulky je jednoduchá, ale výrazná, a sladkokyselá zálivka s hořčicí dodává salátu jemnou pikantnost.
Balzamikový ocet je tradiční italský produkt, který se vyrábí z hroznů a má výraznou sladkokyselou chuť. Je oblíbený v kuchyních po celém světě a skvěle se hodí do salátových zálivek, protože jeho chuť dodává pokrmům hloubku a jemnou kyselost.
Jak udělat dobrý rajčatový salát? 10 receptů, které zachrání oběd, večeři i grilovačku
Rajčatový salát je stálice českých kuchyní i letních grilovaček. Ale co takhle ho zkusit jinak – třeba s mozzarellou, cizrnou, nebo ve stylu řeckého horiatiki? Přinášíme vám výběr těch nejlepších rajčatových salátů, které vás osvěží, zasytí i překvapí.
Autor:Samman

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena