Vaření.czReceptyPřírodní hovězí závitky

Přírodní hovězí závitky

Přírodní dušené závitky z hovězího masa plníme anglickou slaninou, sýrem a mrkví. Podáváme s hráškovou rýží.


4.016x
60 min

Ingredience

1 ksmrkev
1 lžičkahladká mouka
4 plátkyanglická slanina
80 gtvrdý sýr
4 plátkyhovězí kýta

podle potřeby

olej
vývar
kečup

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Plátky masa z hovězí kýty omyjeme, osušíme a tence rozklepeme. Mrkev oloupeme a nakrájíme na hranolky. Sýr nakrájíme na čtyři kostky o váze asi 20 g. Naklepané plátky masa osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme kečupem. Poklademe slaninou, mrkví a sýrem, svineme do závitku a spojíme jehlami nebo párátky. Na rozpáleném oleji závitky ze všech stran zprudka opečeme, podlijeme vývarem, zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, zbavíme jehel a uchováme na teple. Šťávu necháme vysmahnout, potom výpek zaprášíme mouku, orestujeme a podlijeme vývarem. Omáčku krátce povaříme a vložíme do ní závitky. Přírodní hovězí závitky podáváme s dušenou rýží a zeleninovými saláty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Přírodní hovězí závitky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena