Bilharacos, volně přeloženo jako sladké dýňové koblížky nebo knedlíky. Tento recept patří mezi speciality portugalské kuchyně, především v blížícím se čase vánočním.
těsto | |
---|---|
10 dkg | cukr |
1 špetka | sůl |
3 ks | vejce |
0.5 ks | pomeranč |
10 dkg | ořechy |
1 ks | dýně |
30 dkg | hladká mouka |
1 lžíce | portské víno |
na obalení | |
15 dkg | cukr moučka |
5 dkg | skořice mletá |
podle potřeby | |
0.5 l | olej na smažení |
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena