Recept na výbornou pomazánku, ve které užijeme pečenou červenou řepu a už jen pár surovin navíc. Na jednohubky i chlebíčky je tato pomazánka prostě dokonalá. A věřte, že zachutná i těm, kteří jinak červenou řepu moc nemusí.
Jak nejlépe zpracovat červenou řepu? Z levné zeleniny připravíte salát i moučník
Červená řepa je trochu opomíjená, ovšem neuvěřitelně všestranná surovina v kuchyni. Můžete ji vařit, péct, mixovat nebo jíst syrovou, přidávat ji do do salátů, polévek i moučníků Jak využít řepu na maximum a jak ji zpracovat?
Červená řepa: Levná surovina chutná na desítky způsobů
Červená řepa je jedním z nejzdravějších a také stále nejlevnějších druhů zeleniny, přesto je v našich jídelníčcích zbytečně opomíjená. Díky svým zdraví prospěšným účinkům a při správné přípravě i výborné chuti, by rozhodně měla mít své zasloužené místo v (nejen) podzimním jídelníčku. Jak si ji připravit tak, aby opravdu chutnala?
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena