Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Přihlásit se
Vaření.cz
Recepty
Polévka Jůlie
Přidat fotografii
Polévka Jůlie
Potage Julienne
Hodnocení
3.0
/ 5 (910x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
Ostatní
Masový vývar
1 l
Malé mrkve (karotky)
2 ks
Brukev
1 ks
Kapusta
2 listy
Pažitka
svazek
Postup přípravy
Zeleninu rozkrájíme na jemné dlouhé nudličky a dáme dusit na tuku sebraném z vývaru do kastrolu s dobře přiléhající pokličkou. Jakmile zelenina změkne, přilijeme vývar a necháme na mírném ohni povařit. Po odstavení přidáme pažitku.
Užitečné tipy do kuchyně
Kolik váží bílek?
Jak z bílků vyšlehat pevný sníh?
Autor:
admin_vareni
Chutnalo mi
Nechutnalo mi
Přidat do mých receptů
Vytisknout recept
Poslat e-mailem
Sdílet na Facebooku
Připnout na Pinterest
Název komentáře
0/255
Text komentáře
0/600
Přidat komentář
Podobné recepty
Vydatná špenátová polévka s těstovinami
Polévky
4,9
20
min
Kuřecí polévka s domácími nudličkami
Hlavní chody
4,8
160
min
Krémová cuketová polévka
Polévky
5,0
30
min
Pikantní dršťková polévka s uzeným
Polévky
0,0
75
min
Recept najdete v kuchařkách
Kuchařka: Lahodné recepty s palačinkami, vejci a tuňákem
67 receptů
Novareal
Bramborové lahůdky: Recepty s brambory a slaninou
9 receptů
dalco
Ruská kuchařka: Autentické recepty z východoevropské kuchyně
599 receptů
jandula666
Polévky z celého světa: Recepty na Boršč, Bramboračku a další lahodné polévky
409 receptů
valsorim
Polévkový ráj: Klasické a kreativní recepty pro milovníky polévek
49 receptů
ladikvs
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Podmínky služby Vaření.cz
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena