Sváteční recept na přípravu chutného plátku jelení kyty podávaného s uvařenou bramborou a plátkem jihotyrolského špeku.
2 snítky | čerstvý tymián |
40 ml | extra panenský olivový olej |
600 g | jelení kýta bez kosti |
směs | |
---|---|
pažitka | |
mletý bílý pepř | |
120 ml | zakysaná smetana 24% |
na ozdobu | |
mořská sůl | |
podle chuti | |
barevný celý pepř | |
jedlá jodová sůl | |
příloha | |
80 g | jihotyrolský špek |
400 g | předvařené brambory |
autor Lukáš Uher
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena