Děkuji moc, za odpověď. :-) Četla jsem na různých diskuzích, že se jim marcipán, např. pod šlehačkou nebo tvarohem, roztekl a že nejlepší je na toto máslový krém, ale nechtěla jsem dělat pouze máslo s cukrem, ale udělat to trochu zajímavější. Chtěla jsem se ujistit, že pikao tam nenadělá nějakou neplechu. Tak moc děkuji za odpověď, věřím, že se mi to povede a bude to výtečné! :-)
phateks
Re: Potahovací hmota
Určitě můžete použít, ale "marcipán" natahujte až na zatuhlý krém :-)
phateks
Všechno se musí vyzkoušet - a o to nejlepší je dobré se podělit :-)
six-guevara
Pikao do krému
nenapadlo by mě dát do krému pikao, ale když jsem to vyzkoušela na zdobení dortu tak to bylo báječné ;)
Potřebovala jsem na zdobení docílit hnědé barvy, abych vytvořila kontrast s vanilkovým krémem a tento nápad se opravdu hodil.
dobrota
nápad je to dobrý,ale co tak uvařit celé pikao (tak jako salko), pak ho vychladit a smíchat z máslem?už jsem to dělala,ale toho cukru bych trochu ubrala.pečení zdar.