Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Dáme do misky, dobře promícháme s olejem, solamylem a veškerým kořením. Připravíme si zeleninu. Papriku omyjeme a nakrájíme také na nudličky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Na pánvi rozpustíme vepřové sádlo a na něm zesklovatíme cibulku. Pak přidáme papriku a minutu společně opékáme. Na tento základ opatrně vlijeme masovou směs a restujeme za stálého míchání asi 5 minut. Podle chuti osolíme. Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Pikantní vepřové nudličky s rýží podáváme s vařenou rýží.
Videorecept: Kořeněné vepřové plátky v křupavé krustě
Masová chuťovka pro každou oslavu, ale i jen tak k víkendovému posezení s rodinou a přáteli. Vepřové plátky obalované v kefíru a strouhance z žitného chleba, smažené a podávané s dipem a čerstvou zeleninou. Ty musíte vyzkoušet!

Autor:Konvalinka

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena