V misce necháme změknout máslo.
Česnek a bylinky očistíme. Česnek prolisujeme do másla nebo nakrájíme na drobné kostičky. Bylinky nasekáme a přidáme k máslu. Vše důkladně promícháme.
Máslo vytvarujeme zabalíme do alobalu a vytvarujeme do válečku. V lednici jej necháme ztuhnout.
Ztuhlé bylinkové máslo nakrájíme na kolečka a podáváme na maso na grilu.
Dovolím si okomentovat. Bylinkové maslo a prefabrikovaná bylinková sul.?
Směs bylinek ano dle chuti každého. kombinací bylinek je mnoho .cista sul ,čisté čerstvé bylinky ,a česnek . osvedcilo se přidat lžíci citronové štavy /na cele maslo lžíce/.chuť tuku se zjemni.
jinak super
Sněhurka
výborné
Děkuji za recept, bylo to opravdu výborné... pekla jsem domácí bagety a akorát se to k tomu hodilo. Nádhera!
lucinky
Neměla jsem bylinkovou sůl, tak jsem použila normální, ale přidala jsem tam všechny možné bylinky ze zahrady - rozmarýn, meduňku, petržel, pažitku, mátu, libeček... a je to vynikající, máslo má chuť podle té bylinky, kterou zrovna odkrojíte a v mrazáku vydrží dobré i několik měsíců