Penne po italsku

Výborné italské jídlo, lehké, zdravé a opravdu chutné.


4.312x
30 min
4×

Postup přípravy

Uvaříme si předem penne podle návodu na obalu. Používám Panzani a vařím je asi 10 minut.

Než se těstoviny uvaří, necháme zpěnit cibulku na olivovém oleji. Přidáme mleté maso a slaninu a necháme orestovat. Poté vložíme nakrájená a oloupaná rajčata, česnek, vegetu, chilli, bazalku, oregano a vše důkladně promícháme.

Uvařené těstoviny přecedíme a necháme okapat. Přidáme je ke směsi na pánev. Zamícháme a nakonec přidáme půlku rajského protlaku. Teplotu ztlumíme a vše necháme prohřát a dopéct.

Hotové penne po italsku na talíři posypeme strouhaným sýrem.
user-icon

autor aaandrejka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Penne po italsku

Zpět na recept