V míse promícháme mouku, droždí, mléko, cukr, vejce, měkké máslo a citronové aroma. Přikryjeme čistou utěrkou a necháme na teple 30 minut kynout.
Broskve necháme okapat na sítu a pak je nakrájíme na tenké plátky.
Těsto vyválíme na velikost formy (26cm), položíme ho na dno vyložené pečícím papírem a povytáhneme stejnoměrně okraje. Na dno těsta poklademe plátky broskví.
Smícháme hotový pudink, zakysanou smetanu, cukr, pudinkový prášek, vejce a citronové aroma do hladkého krému. Krém navrstvíme na těsto.
Pečeme v předehřáté formě 45 - 50 minut na 180 °C. Potom ho vyjmeme a necháme ve formě vychladnout.
Ušleháme šlehačku se ztužovačem. Na koláč nastříkáme dekorativní kopečky a ozdobíme nakrájeným ovocem (maliny, jahody, broskve). Jemně poprášíme moučkovým cukrem.