Připravíme si dva korpusy. Na větší je potřeba 6 vajec a menší je ze 4 vajec.
Na jedno vejce potřebujeme 40 g cukru, 40 gramů hladké mouky a 1 lžíci oleje. Oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme sníh. Poté do nich zašleháme cukr a vmícháme žloutky. Nakonec přidáme olej a mouku. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme na 180°C. Jestli je korpus hotový poznáme podle špejle, kterou do něj zapíchneme. Když se těsto nelepí, je hotové.
Krém č.1: 500 ml šlehačky vyšleháme a poté k ní přidáme 400 ml jogurtu. Dosladíme moučkovým cukrem.
Krém č.2: Uvaříme si pudink a přikryjeme ho fólií, aby se neudělal škraloup a necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem a pak postupně vmícháváme pudink. Nakonec zašleháme tvaroh.
Upečené vychladnuté korpusy 1-2x prokrojíme, polijeme šťávou z jahodového kompotu, namažeme krémem č.1 a poklademe jahodami. Celý dort potřeme krémem č.2, obložíme různým ovocem, posypeme mandlovými lupínky a polijeme želatinou.