Když vám doma chybí vejce i strouhanka, a přece byste si dali smažený sýr, zkuste to takhle.
Hodnocení
4.4
/ 5 (13x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
Podle potřeby
Máslo100 g
Camembert2 ks
Na potření
Majonéza
Postup přípravy
Camembert necháme vcelku.
Na pánvi rozehřejeme asi 100 g másla a vložíme camemberty. Opečeme nejdříve prudce a pak zvolna dopékáme, aby se sýr uvnitř roztekl. Sýr musíme hlídat, na másle se snadno připaluje.
Opékaný camembert dáme na talíř a z horní strany potřeme majonézou. Podáváme s vařenými brambory nebo pečivem.
Je to rychlé a dobré.
Mňamka je, když rozpálíme pánev a na ni položíme camembert nebo hermelín zabalený v původním alobalu (pozor: na některých jsou nalepené ještě papírové nálepky, s nimi dolů!!), nezapomeneme otáčet a počkáme dokud není řádně změklý i uprostřed :)) nejlepší je podávat s brusinkami a pečivem :)) jednoduché a rychlé :))