Vepřové kapsy pečené na cibuli plníme masovou česnekovo-sardelovou nádivkou. Recept i pro slavnostnější příležitost.
2 ks | červená cibule |
6 plátků | vepřová pečeně bez kosti |
nádivka | |
---|---|
6-8 stroužků | česnek |
100 ml | vývar |
1 ks | vejce |
100 ml | červené víno |
1 ks | cibule |
300 g | hovězí mleté maso |
1-2 lžičky | sardelová pasta |
6 plátků | bílá veka |
70 g | slanina bez kůže |
podle potřeby | |
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena