Původně jsou z Itálie, ale rozhodla jsem se je udělat českým způsobem.
Hodnocení
3.0
/ 5 (107x)
Doba přípravy
120 min
Ingredience
Ostatní
Česnek8 stroužků
Cibule4 ks
Sýr20 dkg
Podle chuti
Sůl1 lžíce
Kečup2 lžíce
Mleté maso1 kg
Rajský protlak1 plechovka
Mražená zelenina1 balíček
Mletý černý pepř1 lžička
Postup přípravy
Propláchneme mleté maso a oloupeme cibuli nebo pórek a česnek .
Cibuli nebo pórek propláchneme a nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova.
Po usmažení cibulky přidáme propláchnuté mleté maso a zalijeme vodou a udusíme.
Zatímco dusíme mleté maso, vezmeme hluboký talíř a dáme do něj protlak a rozdrcený česnek, trochu kečupu a plechovku vypláchneme a nalijeme do hlubokého talíře.
Když je maso podušené, přidáme pepř, směs z talíře a osolíme. Chvilku společně povaříme a můžeme podávat.
Milánské špagety po česku můžeme podávat s těstovinami, rýží, knedlíky a brambory. Podáváme tak, že nandáme přílohu, omáčku a posypeme strouhaným sýrem.