Zbylo vám od oběda pečené vepřové maso? Pak se nabízí tahle skvělá a delikatesní pochoutka či jednoduchá večeře.
Hodnocení
4.6
/ 5 (13x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Náplň
Pečené vepřové maso300 g
Sádlo3 lžičky
Výpek2 lžičky
Na ozdobu
Cibule1 ks
Podle chuti
Okurka sterilovaná2 ks
Mletý pepř1 špetka
Podle potřeby
Sůl1 špetka
Postup přípravy
Pečené vepřové maso pokrájíme na malé kousky, dáme do mísy, přidáme trochu sádla a výpeku, můžeme přidat i nadrobno nakrájenou cibuli nebo kyselou okurku.
Vše pečlivě smícháme s dijonskou hořčicí, osolíme a opepříme.
Po krátkém rozležení mažeme masovou pomazánku na plátky čerstvého chleba a podáváme, můžeme ještě doplnit plátky čerstvé cibule, proužky papriky, feferonkami či jinými pochutinami.