Rozpis je na 1/2 kg vepřového masa. Maso nakrájíme na kostky 2 x 2 cm velké, promícháme s kořením, solí nakrájenou cibulí, žloutky, olejem a maizenou. Takto připravené maso dáme do misky a necháme 24 hodin uležet v chladu.
Druhý den marinované vepřové maso osmahneme, stačí zprudka 3 minuty po každé straně v hodně rozpáleném tuku.
Marinované vepřové maso podáváme k nesolené rýži, aby vynikla chuť masa a koření.
Připravuji maso podle tohoto receptu už asi 25 let a ještě se mi nestalo, že bych měl marinádu od cibule zhořklou, Souhlasím s tím, že v čínské kuchyni maggi nepoužívají, také dávám sojovou omáčku a přidávám i lžíci worchesterské omáčky. Sůl do marinády dávám normálně, navíc přidávám lžíci mletého cukru.
Maso jedla spousta lidí, zatím si nikdo nestěžoval - právě naopak.