Řezy ve kterých je plná chuť oblíbené čokolády a proto asi tak brzy zmizí z talíře.
Hodnocení
4.1
/ 5 (31x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
Těsto
Olej2 dl
Vejce3 ks
Mléko2 dl
Kypřicí prášek do pečiva1 ks
Cukr krupice2 dl
Polohrubá mouka6 dl
Čokoláda margot3 ks
Na ozdobu
Strouhaný kokos
Čokoládová poleva1 balíček
Postup přípravy
Všechny tři margotky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vajíčka a všechno dobře promícháme. Vzniklé těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme péct asi na půl hodiny do trouby vyhřáté na 180-200 stupňů.
Na vychladlou buchtu rozetřeme rozpuštěnou čokoládovou polevu a posypeme kokosem. Necháme ztuhnout a pak už jen krájíme a sledujeme jak rychle mizí z talíře
Výborná,ještě udělám klasický krém do kterého nastrouhám 1 margotku,krém namažu na buchtu,poleji to rozpuštěnou čokoládou,nechám čokoládu zatuhnout,Horkým nožem(horká voda) nařežu na kostky.To je dobrota!!!!!
Izidor
Velmi dobrá
s margotkou jsem měla úspěch, díky za skvělý recept, nejen, že je vynikající, ale i rychlá:-))
Izidor
Velmi dobrá
S margtkou jsme měla úspěch, díky za skvělý recept, opět ji budu péct.