Listové těsto rozválíme na dva tenké pláty.
Jeden plát potřeme ďábelskou omáčkou, posypeme oreganem a nahrubo nastrouhanou nivou. Okraje (asi 1 cm) necháme volné. Přiklopíme druhým plátem těsta a okraje pomačkáme vidličkou, aby se nám těsto spojilo a náplň během pečení nevytekla. I povrch těsta můžeme lehce pomačkat plochou stranou vidličky pro efekt.
Plát opatrně přeneseme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamem.
Listový plát pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut. Po upečení ho necháme krátce vychladnout.
Teď už jen stačí listový plát s nivou rozkrájet na větší čtverečky a podávat jako slanou chuťovku k pivu či vínu. Listové čtverečky s nivou jsou dobré teplé i studené.