Připravíme si bay seasoning, pokud se nám jej nepodaří sehnat. Vše společně smícháme. Směs uzavřeme do skleničky a skladujeme v chladu.
Velký hrnec naplněný vodou, asi 4 vody, přivedeme k varu. Přidáme cukr, sůl, pepř a směs koření.
Rybu nakrájíme na asi 2 cm velké kostky. Můžeme použít čerstvou rybu i mraženou a může být jakákoliv bílá ryba. Rybu vložíme do vařící vody, ale jenom tolik, aby se co nejméně dotýkaly. Když je potřeba, vaříme vše ve 2 nebo 3 várkách.
Ryba je uvařená, když vidíme, že se otvírá. Obyčejně během 4 minut varu. Během vaření nemícháme, aby se ryba nerozpadla na malé kousky. Rybu vybereme z vařící vody sítkem anebo děrovanou lžící.
Langosturu podáváme s máslem, solí a pečivem.