Kuřecí prsa rozkrojíme tak, aby byla stejně silná. Neklepeme, ani nesolíme! Těsto na bramboráky uděláme podle své chuti.
Rozehřejeme pánev s tukem a dáme do něj polovinu těsta. Na těsto rozprostřeme kuřecí prsa a překryjeme je zbylým těstem. Kuřecí prsa v bramboráku zvolna smažíme z obou stran dozlatova.
Kuřecí prsa v bramboráku ihned podáváme.
Tenhle recept je výborný,dělám jej už´několik let.ale mohu poradit,že prsíčka se musí před uložením do bramborového těstě osolit opepřit a orestovat,aby se srazila.Dle receptu se pak srazí v bramboráku a vytvoří dutiny,které se pak odlupují.dle receptu je to možné také dělat ,ale pak se musí dlouho péct bramboráky a ty se pak až připalují.Protože prsíčka musí být také řádně propečená.Pozor na salmonelu!