Kuřecí prsa malinko nařízneme, tak aby vznikly na povrchu kosočtverce a naložíme na 3 hodiny do nálevu připraveného ze 2 lžic balzamikového octu, špetkou soli, bílého pepře, oregana, lžičkou medu, šťávou z celého citronu, dvěmi lžícemi sójové omáčky a se dvěma lžícemi olivového oleje. Takto uležené kuřecí prsa orestujeme na olivovém oleji z obou stran, tak aby byly hotové. Vyjmeme z pánve. Na tuto pánev na které nám vznikl výpek dáme najemno nakrájenou šalotku , jemně orestujeme, vložíme na kostičky nakrájený ananas a kapii, znovu orestujeme, poté mango taktéž nakrájené na kostičky a taktéž orestujeme. Zalijeme šťávou z pomeranče a 1 jednou lžící sojové omáčky zredukujeme asi tak na polovinu, přidáme hrst najemno nakrájené jarní cibulky, zelené petrželky a lžíci najemno nakrájené máty, opepříme a podle chuti osolíme. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, uložíme na rýžové nudle a zalijeme takto připraveným ovocem. Ozdobíme lístky čerstvé máty.