Středně velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Krůtí prsa nakrájíme na menší kousky a naklepeme na malé řízečky, ty osolíme a opepříme podle chuti. Maso zprudka osmahneme na pánvi s cibulkou a olejem z obou stran.
Hotové maso vyjmeme na talíř a cibulku v pánvi podlijeme přibližně 200 ml vody. Na sporáku snížíme teplotu. Přidáme tavený sýr (nejlépe Veselá kráva - 6 trojúhelníčků) a necháme rozpustit. Do omáčky přisypeme kari, sůl a pepř.
Když bude základ omáčky bublat, přilijeme smetanu a přivedeme k varu.
Do omáčky vrátíme zpět maso a vaříme přibližně 30 minut podle velikosti řízečků.
Krůtí roštěnku s kari podáváme s pečenými bramborami, těstovinami nebo jinou oblíbenou přílohou.