Krůtí prsa očistíme a nakrojíme tak, aby vznikl větší plát masa. Potom maso naklepeme, osolíme, potřeme tenkou vrstvou kremžské hořčice, poklademe plátky krůtí šunky a posypeme nasekanou pažitkou.
Plát masa svineme do rolády, zajistíme potravinovou nití a potřeme olejem. Roládu vložíme do pečícího foliového sáčku a přidáme několik lžic vývaru a snítky koriandru. Folii z obou stran pevně uzavřeme, na několika místech propíchneme a v předehřáté troubě při střední teplotě upečeme doměkka.
Krůtí rolku plněnou šunkou a bylinkami nakrájíme na porce, přelijeme výpekem a podáváme s dušeným špenátem a vařeným bramborem.
Tato krůtí rolka je vhodná i pro dietu při onemocnění slinivky břišní, žlučníku a jiných poruchách zažívacího traktu.