Těsto na kremeše
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme mouku, kypřící prášek a přimícháme tuhý sníh. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech. V troubě předehřáté na 180 stupňů pečeme asi 25 min.
Náplň na kremeše
V mléku rozmícháme mouku, kakao, cukr a uvaříme hustou kaši. Do vychladé kaše vmícháme změklé nakrájené máslo a moučkový cukr a vyšleháme. Vychladlý plát potřeme džemem a polovinou náplně (Zdá se že jí bude málo, ale nebojte, vyjde to). Poklademe piškoty, které pokapeme kávou a rumem. Piškoty potřeme zbylou náplní.
Poleva na kremeše
Čokoládu na vaření nalámeme, rozehřejeme, přidáme nakrájené máslo, vymícháme dohladka a potřeme jí připravený koláč. Necháme ztuhnout a řezy krájíme nožem namočeným do teplé vody, aby se nám poleva nelámala.