Oloupané moučné brambory nastrouháme na jemné straně struhadla. Do nastrouhaných brambor, které dobře vymačkáme, přidáme vejce, sůl, mletý černý pepř, mouku, prolisovaný česnek, majoránku a kari koření. Bramborovou směs dobře promícháme.
Nejlépe na teflonové pánvi s olejem smažíme malé braboráčky z připraveného těsta po obou stranách dozlatova. Uděláme asi 16 kusů. Bramboráčky pokládáme odkapat na ubrousek.
Vyčištěné krevety osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Na jiné teflonové pánvi s trochou olivového oleje osmahneme prolisovaný česnek a nasekanou bazalku. V bazalkovém základu osmahneme krevety a poté odendáme.
Do základu vlijeme víno a krátce povaříme. Přidáme studené máslo, které za stálého míchání ve vínovém základu rozpustíme. Krevety vrátíme do máslové omáčky a krátce ještě jednou orestujeme.
Kari bramboráčky upravíme na tác pěkně vedle sebe a na každý bramboráček položíme královskou krevetu.
Královské krevety podáváme s kari bramboráčky jako výbornou chuťovku při různých slavnostních příležitostech.