Na přípravu marinády nakrájíme na menší kostičky jehněcí maso. Do mísy vymačkáme citronovou šťávu z půlky citronu, přidáme 50 ml vody a 2 lžíce oleje. Trochu zamícháme se sladkou paprikou a kořením. Do této směsi naložíme jehněčí kostky masa. Cibuli nakrájíme na kolečka.
Do tlakového hrnce dáme na olej osmažit kolečka cibule. Hned poté nalijeme marinádu s masem do tlakového hrnce. Než zavřeme tlakový hrnec, přidáme bobkový list, 2 lžíce hořčice, 3 stroužky česneku a po zamíchání nalijeme horkou vodu do poloviny tlakového hrnce. Do této vody dáme rozpustit slepičí bujon.
Zavřeme tlakový hrnec a vaříme 20 - 40 minut. Po 20 minutách se podíváme na maso, pokud maso je pevnější a měkčí, můžeme podle chuti přidat mletou sladkou papriku a majoránku. Poté omáčku zahustíme hrubou moukou.
Jehněčí guláš s citronem podáváme s přílohou podle chuti.