Proužky kuřecího masa obaleného v těstíčku s česnekem. S brambory si pochutnáte nejvíce!
Hodnocení
2.9
/ 5 (823x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
ČesnekNaN -
OlejNaN -
SůlNaN -
VejceNaN -
Hladká mouka NaN -
Mletý pepřNaN -
Kuřecí prsaNaN -
Postup přípravy
Hladkou mouku, vejce a utřený česnek spojte s trochou vody v řidší těstíčko, kuřecí prsa nakrájejte na tenké dlouhé proužky, ty pak máčejte v těstíčku a spirálovitě napichujte na jehlu. Zprudka orestujte v rozpáleném oleji (obracejte). Přílohu zvolte podle chuti.
Tohle s Indií nemá společného vůbec nic. A vylepšení od Fanyho - kari a bazalku? Co to je sakra za kombinaci? Navíc v Indii kari koření nepoužívají. Míchají si vlastní směs většinou z koriandru, kurkumy, chili, římského kmínu, hřebíčku atd.
heda
dobrota
rodině masíčko moc chutnalo, jelikož tady není psáno množství, tak jsem dala dva větší stroužky, krásně to při smažení vonělo ale příště dám česneku víc.
Fany
Vylepšení
Co takhle přidat trochu kari a bazalky?! Vyzkoušejte!