Jednoduchá, ničím nerušná chuť hřibů s masem je zkrátka neodolatelná.
Hodnocení
4.0
/ 5 (9x)
Doba přípravy
60 min
Chutnalo
3x
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Příloha
Máslo1 lžíce
Těstovinové vrtulky1 balíček
Podle potřeby
Horká voda
Ostatní
Telecí maso400 g
Olej nebo sádlo4 lžíce
Čerstvé hřiby300 g
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a promastíme máslem.
Maso nakrájíme na větší kousky, velké asi jako na guláš.
Dáme maso do hrnce s rozpáleným sádlem, přidáme nakrájené hřiby a sůl. Pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení podléváme horkou vodou. Šťávu nezahušťujeme moukou ani "nekazíme" kořením, abychom zachovali chuť hřibů.