Jak uvařit houbovou polévku a které houby do ní vybrat? Hodí se čerstvé i sušené
Vůně houbové polévky málokoho nechá chladným! Houbovka, kulajda, bramboračka i dršťková polévka z růžovek, kotrčů či bedel mají sezonu zejména na podzim. Jak polévku z hub připravit, jak ji zahustit a jak dlouho houby vařit?
Nejlepší bramborové polévky: Recepty, které potěší jazyk a nezatíží peněženku
Kdo by odolal poctivé bramboračce? Tahle sytá a voňavá polévka patří mezi stálice české kuchyně, ale rozhodně není jen jedna jediná varianta. Brambory mají úžasnou schopnost přirozeně zahušťovat a dodávat polévkám krémovost i bez mouky. Navíc skvěle zasytí. S bramboračkami můžete směle experimentovat!
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena