Filé s rajskou omáčkou

Rolky z filé zapečené a zalité rajskou omáčkou podáváme s těstovinami.


4.08x
60 min
3×

Postup přípravy

Na pruhy nakrájíme rybí filé, osolíme a na každý dáme plátek anglické slaniny. Filé stočíme a zavážeme nití.

Na pekáček dáme polovinu másla, naskládáme rolky z filé, poprášíme vegetou a doměkka dáme dusit do trouby.

Z druhé půlky másla a mouky si uděláme jíšku, přidáme malý rajský protlak, kečup, špetku skořice a rozvaříme s vodou. Podle chuti osolíme, osladíme a dáme trochu citronové kůry a šťávy.

Z rolek sundáme nit, dáme je zpět do pekáčku, zalijeme rajskou omáčkou a ještě
chvíli v troubě prohřejeme.

Filé s rajskou omáčkou podáváme s těstovinami a zdobené kudrnkou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé s rajskou omáčkou

Zpět na recept