Jednoduchý a skvělý recept. Udil jsem teplým i studeným kouřem. Výsledek byl pokaždé super.
ricchie
Re: Strivko
Dobrý den, moc se mi líbí Vaše udírna. Mohl bych Vás poprosit o uvedení základních rozměrů a o přidání fotografií řešení topeniště? Předem děkuji a přeji mnoho dalších krásných uzenářských zážitků. :o)
čestmír-čestmír
udírna---cukr
....vážení
přátelé..pokud se jedná o
sůl a cukr při nakládání
masa na uzenářské
výrobky.radím koupit v
drogerii Teta rychlosůl kde
se seznámíte co cukr a
sůl....cukrem a solí mimo
jiné docílíte červené
barvy u naloženého
masa.....jinak..domácí
udírna dobrá a
jednoduchá..dřevěná bedna
se sundávacím vrchním
víkem a topeništěm cca 2
metry oděleném.......je
dobré si připravit při
uzení trochu pilin a starou
deku namočenou ve
vodě..kterou přehodíte v
případě větší
kouřivosti přes vrch
udírny...zatopíme,,větší
teplotou na chvíli zaudíme
klobásy jakmile se přestanou
potit,douzujeme...cca50-70Ckou
řem..znalci to trvá
cca3.hodky.